Vi kan ved akut opståede problemer kontaktes hele døgnet på telefonnummer 72 10 00 22, og vi kører hele døgnet. Vi kører fortrinsvis i hele Storkøbenhavn 

     Døgnvagt

     Professionel kloakservice

     Skarpe priser

Slamsugning udført med topmoderne Combi-biler​

Hos Spul & Rens ApS har vi både den rette erfaring og det rette udstyr til at udføre slamsugning hos både privat og erhverv. Vi har stor erfaring på området, og derfor kan vi klare enhver opgave. 

Vi udfører primært slamsugning hos kunder i og omkring Taastrup, Hedehusene og Glostrup, men servicerer også gerne kunder uden for disse områder.

Vi er indehavere af en række topmoderne Combi-biler, som er udstyret med det nyeste inden for slamsugning. Derfor står vi klar til at afhjælpe dig med diverse slamsugningsopgaver. Ingen kloakopgave er for lille eller stor hos os. Uanset om det er din køkkenvask, der er stoppet, eller om det er din én meter lange hovedledning, så mestrer vi opgaven på professionel vis.

Hvad koster en slamsuger?

Den nøjagtige pris på en slamsuger afhænger af, hvilken type der er tale om samt opgavens omfang. Hos os er du garanteret at modtage konkurrencedygtige priser hver gang, uanset hvilken service der er tale om samt dens omfang.

Udover gode priser er du garanteret et veludført og holdbart stykke arbejde. Vi er eksperter i 

kloakker og kan hurtigt vurdere, hvilket udstyr der bør anvendes.

I Storkøbenhavn har vi faste ture med vores Combi-biler, hvor vi på abonnementsbasis tømmer alle typer af sandfang, vejbrønde, fedt- og olieudskillere til faste lave priser. Vi kan også tilbyde følgeservice såsom vandsugning, oliepumpning og udlejning af affugtere. Hvis din kloak har brug 

for en slamsugning, kan du med fordel kontakte os for hjælp.

Kontakt os for flere oplysninger om slamsugning

Ønsker du flere oplysninger om løsningen på en opgave eller hvordan du tegner et abonnement på slamsugning, så er du velkommen til at kontakte os allerede i dag. Vi sammensætter også gerne et godt tilbud til dig, selvom der blot er tale om en enkelt opgave. 

Du kan kontakte os på telefon 72 10 00 22 eller på mail kennet@spulogrens.dk, så hører du fra os snarest muligt.

​​

Kontakt Spul & Rens​

Spul & Rens ApS

Industribakken 4
​2630 Taastrup

CVR: 29828504

Tlf.: 72 10 00 22

E-mail: kennet@spulogrens.dk​

Kjøbenhavns Vognmandslaug​

Medlem af​

Vi er medlem af Dansk Transport og Logistik​