Vi kan ved akut opståede problemer kontaktes hele døgnet på telefonnummer 72 10 00 22 og kører hele døgnet. Vi kører fortrinsvis hele Storkøbenhavn 

Eksperter i kloakservice​

SPUL OG RENS kloakservice er din samarbejdspartner når det gælder slamsugning, højtryksspuling, abonnementsaftelaer på kloakservice eller ved TV-inspektion af kloaker. Vi forsøger altid at give den bedste service og afslutte opgaven på en ordentlig måde. Det betyder at vi rydder ordenlig op efter vores kloakarbejde og informere dig som kunde om hvad det er vi har foretaget af arbejde. 

Vi sætter en ære i at udføre et ordentligt stykke kloakarbejde eller slamsugning. Kontakt os endelig for uforpligtigende tilbud. Tilbud gives i dagtimerne mellem kl. 7.00 og kl. 18.00. Vi kan kontaktes ved akutte opgaver på telefon 72 10 00 22.

Slamsugning

​Vores topmoderne Combi-biler er udstyret med det nyeste indenfor slamsugning og klar til at afhjælpe dig med diverse slamsugnings opgaver. Ingen kloakopgave er for lille og ingen er for stor. Er køkkenvasken stoppet klarer vi det, og er jeres 1m hovedledning stoppet klarer vi også den opgave. 

Højtryksspuling

​Mange kloakopgaver kan klares ved at anvende en af lastbilens højtryksspulere som er i stand til at fjerne alle mulige og umulige aflejringer i lkloakledningen. Alternativt anvender vi en motorsplit i kloakledningen og derefter burde der var frit afløb igen. Vi er eksperter i kloaker og kan hurtigt fornemme hvilket udstyr der skal anvendes. Kontakt os for tilbud.

Abonnementsaftale på slamsugning

​I Storkøbenhavn har vi faste ture med Combi-biler, hvor vi på abonnementsbasis tømmer alle typer sandfang, vejbrønde, fedt- og olieudskillere til faste lave priser. Vi kan også tilbyde følgeservice, såsom vandsugning, oliepumpning og udlejning af affugter. Kontakt os for mere information om hvordan du tegner et abonnement på slamsugning.

TV-inspektion

​Er uheldet ude og der er istanke om at kloaken er faldet sammen er vi i stand til at lokalisere problemet med TV - inspektion. Vi sender en lille robot ned i kloakledningen og vi kan med vores monitor lokalisere problemet og derefter finde på en løsningsmodel.​

Kontakt Spul & Rens​

Spul & Rens ApS

Industribakken 4

2630 Taastrup

CVR: 29828504

Tlf.: 72 10 00 22

E-mail: kennet@spulogrens.dk​

Kjøbenhavns Vognmandslaug​

Medlem af​

Vi er medlem af Dansk Transport og Logistik​