Vi kan ved akut opståede problemer kontaktes hele døgnet på telefonnummer 72 10 00 22, og vi kører hele døgnet. Vi kører fortrinsvis i hele Storkøbenhavn 

Eksperter i kloakservice​

SPUL OG RENS er din samarbejdspartner, når det gælder slamsugning, højtryksspuling, abonnementsaftaler på kloakservice eller ved TV-inspektion af kloakker. Vi forsøger altid at give den bedste service og afslutter opgaven på en ordentlig måde. Det betyder, at vi rydder ordenligt op efter vores kloakarbejde og informerer dig som kunde om, hvad det er, vi har foretaget os. 

Vi sætter en ære i at udføre et ordentligt stykke kloakarbejde eller slamsugning. Kontakt os endelig for uforpligtende tilbud. Tilbud gives i dagtimerne mellem kl. 7.00-18.00. Vi kan kontaktes ved akutte opgaver på telefon 72 10 00 22.

Slamsugning

​Vores topmoderne Combi-biler er udstyret med det nyeste indenfor slamsugning og klar til at afhjælpe dig med diverse slamsugningsopgaver. Ingen kloakopgave er for lille, og ingen er for stor. Er køkkenvasken stoppet, klarer vi det, og er jeres 1m hovedledning stoppet, klarer vi også den opgave. 

Højtryksspuling

​Mange kloakopgaver kan klares ved at anvende en af lastbilens højtryksspulere, som er i stand til at fjerne alle mulige og umulige aflejringer i kloakledningen. Alternativt anvender vi en motorsplit i kloakledningen og derefter burde der være frit afløb igen. Vi er eksperter i kloakker og kan hurtigt fornemme, hvilket udstyr der skal anvendes. Kontakt os for tilbud.

Abonnementsaftale på slamsugning

​I Storkøbenhavn har vi faste ture med Combi-biler, hvor vi på abonnementsbasis tømmer alle typer sandfang, vejbrønde, fedt- og olieudskillere til faste lave priser. Vi kan også tilbyde følgeservice såsom vandsugning, oliepumpning og udlejning af affugtere. Kontakt os for mere information om hvordan du tegner et abonnement på slamsugning.

TV-inspektion

​Er uheldet ude, og der er mistanke om, at kloakken er faldet sammen, er vi i stand til at lokalisere problemet med TV- inspektion. Vi sender en lille robot ned i kloakledningen, og vi kan med vores monitor lokalisere problemet og derefter finde en løsningsmodel.​

Kontakt Spul & Rens​

Spul & Rens ApS

Industribakken 4

2630 Taastrup

CVR: 29828504

Tlf.: 72 10 00 22

E-mail: kennet@spulogrens.dk​

Kjøbenhavns Vognmandslaug​

Medlem af​

Vi er medlem af Dansk Transport og Logistik​